Puhetta aiheesta ARVOPOHJAINEN YRITTÄJYYS KÄYTÄNNÖSSÄ – Torstaina 10.10.

TULEVAISUUDEN VALINTOJA – KESTÄVÄÄ TULEVAISUUTTA RAKENTAMASSA

Keskustelutilaisuus Suomen Lähetysseurantiloissa, osoitteessa Maistraatinportti 2b, Helsinki torstaina 10.10. Voit osallistua myös webinaariin omalta koneeltasi.

Keskustelemme miten yritys voi vaikuttaa valinnoillaan arjessa. Mitä vastuullisuus meille tarkoittaa ja minkälaisiin toimiin olemme ryhtyneet.

Hope Fund, Milja Salo

Hope Fund tarjoaa yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden kompensoida päästöt kestävästi ja vaikuttavasti. Rahastomme myötä yritys voi torjua ilmastonmuutosta eettisesti ja auttaa samalla paikallisyhteisöjä sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin.

Luonkos luonnonkosmetiikka, Piritta Fors

Luonkos kehittää vedetöntä, säilöntäaineetonta ja luonnon laadukkaista raaka-aineista valmistettua innovatiivista kosmetiikkaa. Tuotteet valmistetaan käsin Naantalissa. Luonkosin ihokakut tasapainottavat sekä hoitavat ihoa ja näin vapauttavat ihmiset ”muovipurkkimerestä”. Pakkaukset ovat maatuvaa kartonkia; zero waste periaattein.

Vaatepuu, Soili-Maria Linnemäki

Vaatepuu on Suomen ensimmäinen vaatelainaamoketju.  Vaatepuu auttaa naisia tekemään harkittuja ostopäätöksiä ja panostamaan vaatteiden hankinnassa määrän sijasta laatuun. Kaikkiin pukeutumistarpeisiin löytyy varmasti hyvä, kestävien periaatteiden mukainen ratkaisu.

Belightful Design, Miia Liesegang & Taina Tallala

Belightful Designin olemassaolon tarkoitus on tukea luontoa, kuten perhosten elinolosuhteita, sekä samalla tarjota ihmisille positiivinen luontokokemus. Ilman positiivista luontoyhteyttä ei ihmisellä myöskään herää arvostus luontoa kohtaan tai motivaatiota sen suojeluun.

Kidday, Shamil Seifulla

Kidday on turvallinen mobiilivauvakirja, jonka avulla tallennat lapsesi muistot sekä jakaa ne lähipiirillisi. Sovelluksen perustajat Juho Nieminen ja Shamil Seifulla kokivat nuoruudessa menetykset joiden takia he menettivät osan lapsuusmuistoistaan. Shamilin perhettä kohtasi suuri suru, kun hänen isänsä kuoli ja näin ollen moni lapsuusmuisto katosi hänen mukanaan iäksi. Juhon osalta puolestaan osa hänen lapsuusmuistoistaan katosi isossa tulipalossa. Kidday on olemassa juuri sitä varten, että sinun lapsesi elämän tärkeimmät vuodet jäävät elämään muistoissa.

Aikataulu torstai 10.10.

08.30 – 09.00 Aamupala
09.00 – 10.10 Puheet & striimaus
10.10 – 10.30 Verkostoitumista

Ilmoittautuminen


Jaa kirjoitus

Kaikki tiedotteet

Puhetta aiheesta ARVOPOHJAINEN YRITTÄJYYS KÄYTÄNNÖSSÄ – Torstaina 10.10.

1.10.2019

TULEVAISUUDEN VALINTOJA – KESTÄVÄÄ TULEVAISUUTTA RAKENTAMASSA Keskustelutilaisuus Suomen Lähetysseurantiloissa, osoitteessa Maistraatinportti 2b, Helsinki torstaina 10.10.…

Lue lisää