Ole oma itsesi

Luonkos luonnonkosmetiikkabrändin ja Hope Fundin yhteistyön juuret ovat yhteisissä arvoissa. Rehellisyys ja vastuullisuus ovat ohjenuoria molempien toiminnassa. Luonkosin tuotteissa tämä näkyy niin materiaalivalinnoissa kuin tuotantoketjussa alusta loppuun asti. Tavoitteena on se, ettei kuluttajan tarvitsisi miettiä itse, onko tuote ekologinen. Kaikki suunnittelun ja valmistusprosessin vaiheet on mietitty vastuullisiksi kuluttajan puolesta, ja kuluttaja voi luottaa valinneensa eettisesti varman tuotteen. 

Hope Fund tarjoaa Luonkosin tuotteiden ostajalle vielä lisävarmuutta siitä, että tuote on aidosti ympäristöystävällinen. Päästöjen määrät on minimoitu tuotteiden valmistuksessa, ja jäljelle jäävät päästöt kompensoidaan Hope Fundin kautta. 

”Kun muutamme kulutustottumuksia kestäviksi, nähdään toivon kipinä, ilo ja myönteisyys. Syyllistäminen synteettisen kosmetiikan käytöstä ei edistä asiaa, päinvastoin. Vaikka tilanne on haastava, voimme olla rakentamassa uutta alkua. Tarvitaan arvopohjaista yrittäjyyttä ja Hope Fundin kaltaista arvopohjaista toimintaa, joka ottaa huomioon kokonaisuuden: ihmisoikeudet, ilmasto-oikeudenmukaisuuden ja ympäristön”, sanovat Luonkosin voimanaiset Piritta, Jonna ja Mia kuin yhdestä suusta.

Useat arvopohjaiset yritykset ovat naisten perustamia. Ne ponnistavat naisten tavasta ajatella ja tehdä. Alku vaatii aina päämäärätietoisuutta. Luonkos haluaa viestiä eteenpäin sitä, että omiin ideoihin tulee luottaa ja niitä kannattaa viedä rohkeasti eteenpäin. Uusia, rohkeita ratkaisuja tarvitaan. 

Luotettavuuden merkki on myös se, että tuotteet toimivat luvatulla tavalla. Luonkosin ihonpuhdistuskakut on valmistettu 100-prosenttisesti luonnon raaka-aineista. Yrityksessä kehitetään ja valmistetaan innovatiivisia luonnonkosmetiikan tuotteita, jotka tekevät aidosti hyvää käyttäjälleen eivätkä rasita luontoa. Kuluttaja saa tuotteista iloa eikä tarvitse enää laajaa valikoimaa muita tuotteita. Tuotteet on valmistettu ja pakattu kokonaan maatuvista materiaaleista.

Sallittu nautinto

Luonkosin tuotteet ovat arjen sallittuja nautintoja niin naisille kuin miehille. Ihmiset haluavat huomioida yhä paremmin ilmaston ja vesistöjen suojelun, muovin käytön ja päästöjen vähentämisen sekä päästöjen kompensaation. Kuluttajat myös ymmärtävät yhä paremmin sen, että omilla valinnoilla on vaikutus myös muihin.

Luonkos haluaa murtaa myytin siitä, että luonnonkosmetiikka ei voisi olla yhtä tehokasta kuin synteettinen kosmetiikka. Ei tarvitse tyytyä huonompaan laatuun vaikka toimii vastuullisesti.

Jaa kirjoitus

Kaikki yhteistyötarinat

Miten yritys hyötyy Hope Fundista?

5.12.2019

Solvomaten yrittäjä Marko Tyynelä auttaa organisaatioita käyttöomaisuuden hallinnassa ja säästöjen aikaansaamisessa.  Työmatkat Marko haluaa tehdä…

Lue lisää

Yhteinen arvomaailma

21.11.2019

Kun arvomaailma kohtaa, on helppo tehdä yhteistyötä. Yhteistyö Hope Fundin kanssa saikin alkunsa, kun Mäkiset…

Lue lisää

Mitä yritys odottaa Hope Fundilta?

26.8.2019

Helposti tulee ajatelleeksi, miksi nähdä vaivaa päästöjen vähentämiseksi tai kompensoimiseksi. Monet saattavat ajatella, ettei kannata…

Lue lisää

Metsä on meille tärkeä

19.8.2019

Meille suomalaisille metsä on kansallismaisema, tarinoiden maisema, paikka rauhoittumiselle ja tulonlähde. Metsien hyödyntämisen ei kuitenkaan…

Lue lisää

Ole oma itsesi

12.8.2019

Luonkos luonnonkosmetiikkabrändin ja Hope Fundin yhteistyön juuret ovat yhteisissä arvoissa. Rehellisyys ja vastuullisuus ovat ohjenuoria…

Lue lisää