Skip to content

Ole oma itsesi

Luonkos luonnonkosmetiikkabrändin ja Hope Fundin yhteistyön juuret ovat yhteisissä arvoissa. Rehellisyys ja vastuullisuus ovat ohjenuoria molempien toiminnassa. Luonkos tuotteissa tämä näkyy niin materiaalivalinnoissa kuin tuotantoketjussa alusta loppuun asti. Tavoitteena, että kuluttajan ei tarvitsisi itse miettiä, onko tämä ekologista. Kaikki suunnittelun ja valmistusprosessin vaiheet on mietitty vastuullisiksi kuluttajan puolesta ja kuluttaja voi luottaa valinneensa eettisesti varman tuotteen. 

Hope Fund tarjoaa Luonkos-tuotteiden ostajalle vielä lisävarmuutta siitä, että tuote on aidosti ympäristöystävällinen. Sen valmistuksessa on päästöjen määrät minimoitu ja jäljelle jäävät päästöt kompensoidaan Hope Fund:n kautta. 

”Kun muutamme kulutustottumuksia kestäviksi, nähdään toivon kipinä, ilo ja myönteisyys. Syyllistäminen synteettisen kosmetiikan käytöstä ei edistä asiaa, vaan päinvastoin. Vaikka tilanne on haastava, voimme olla rakentamassa uutta alkua. 

”Arvopohjaista yrittäjyyttä tarvitaan, kuten myös Hope Fundin kaltaista arvopohjaista toimintaa, joka ottaa huomioon kokonaisuuden: ihmisoikeudet, ilmasto-oikeudenmukaisuuden ja ympäristön.” sanovat Luonkosin voimanaiset Piritta, Jonna ja Mia kuin yhdestä suusta. Useat arvopohjaiset yritykset ovat naisten perustamia. Ne ponnistavat naisten tavasta ajatella ja tehdä. Alku vaatii aina päämäärätietoisuutta. Luonkos haluaa viestiä eteenpäin sitä, että omiin ideoihin tulee luottaa ja niitä kannattaa viedä rohkeasti eteenpäin. Uusia, rohkeita ratkaisuja tarvitaan. 

Luotettavuuden merkki on myös se, että valmistetuissa tuotteissa on tehoaineita luvatusti, mikä saa tuotteet tehoamaan luvatulla tavalla. Luonkos-ihonhoitokakut ovat 100% ihoa hoitavia. Yrityksessä kehitetään ja valmistetaan innovatiivisia luonnonkosmetiikan tuotteita, jotka tekevät aidosti hyvää käyttäjälle eivätkä rasita luontoa. Kuluttaja saa iloa tuotteista, eikä tarvitse enää laajaa valikoimaa muita tuotteita. Koska tuote on zerowaste-tuote, sen käyttäminen ei kuluta luontoa.

Sallittu nautinto

Yrityksen tuotteet ovat arjen sallittuja nautintoja miehille ja naisille. Erityisesti nuorten ja tuoreiden äitien tuotevalinnoissa korostuu vahvana tuotteiden sallittavuus. Ihmiset haluavat yhä enenevässä määrin huomioida ilmaston ja vesistöjen suojelun, muovin käytön ja päästöjen vähentämisen sekä päästöjen kompensaation. Kuluttajilla on kasvava ymmärrys siitä, että omilla valinnoilla on vaikutus myös muihin.

Luonkos haluaa murtaa myytin siitä, että luonnonkosmetiikka ei voisi olla yhtä tehokasta kuin synteettinen kosmetiikka. Sinun ei tarvitse tyytyä huonompaan laatuun vaikka toimit vastuullisesti. Voit valita sinun ihoasi hellivän Luonkos-tuotteen ja korostaa vahvuuksiasi, ilman että joudut tinkimään omista arvoistasi.

Jaa kirjoitus

Kaikki referenssitekstit

Mitä yritys odottaa Hope Fundilta?

26.8.2019

Jos tuntee olonsa syyllistetyksi ja kokee että toivo on mennyt, ajattelee helposti miksi enää näkisi…

Lue lisää

Metsä on meille tärkeä

19.8.2019

Meille suomalaisille metsä on kansallismaisemaa, tarinoiden maisema, paikka rauhoittumiselle ja tulonlähde. Metsien hyödyntäminen ei kuitenkaan…

Lue lisää

Ole oma itsesi

12.8.2019

Luonkos luonnonkosmetiikkabrändin ja Hope Fundin yhteistyön juuret ovat yhteisissä arvoissa. Rehellisyys ja vastuullisuus ovat ohjenuoria…

Lue lisää