Skip to content

Metsä on meille tärkeä

Meille suomalaisille metsä on kansallismaisemaa, tarinoiden maisema, paikka rauhoittumiselle ja tulonlähde. Metsien hyödyntäminen ei kuitenkaan tarvitse olla pelkkää puunhakkuuta, vaan metsästä löytää myös muita raaka-aineita. Luonkos ekokosmetiikka haluaa tuoda perimätietoa ja metsän taikaa tuotesuunnitteluunsa ja tuotteisiinsa. Luonkos on yhtä kuin kolme tarmokasta naista Naantalista. Metsä heille jokaisella henkilökohtaisesti tärkeä, siksi Hope Fundin yhteisöpohjaiset metsityshankkeet ovat oiva tapa kompensoida yrityksen jäljelle jäävät päästöt ja näin metsä kulkee olennaisesti mukana yrityksen toiminnassa sekä alku- että loppupäässä valmistusketjua. 

Luonkos valmistaa innovatiivisia luonnonkosmetiikan tuotteita, jotka tekevät aidosti hyvää käyttäjälle eivätkä rasita luontoa. Kuluttaja saa iloa ja hyvää oloa hänen ihotyypilleen sopivasta tuotteesta, eikä tarvitse enää laajaa valikoimaa muita tuotteita. Koska ihonhoitokakut ja muut Luonkos-tuotteet ovat tarkkaan suunniteltuja zerowaste-tuotteita, ei niiden käyttö kuluta luontoa. Tuotteet itsessään kestävät pitkään arjen käytössä. Luonkos ihonhoitokakut ovat 100% ihoa hoitavia, eikä tehohoitavia aineita ole säästelty. 

Mitä nuoret edellä, sitä vanhat perässä

Erityisesti nuoret ja tuoreet äidit ovat tietoisia käyttämiensä tuotteiden ympäristövaikutuksista ja hiilijalanjäljestä. Ihmiset haluavat yhä enenevässä määrin huomioida vesistöjen ja ympäristön rasituksen sekä muovin käytön. Ymmärretään yhä paremmin, että vaikutus ei ole vain minuun vaan myös muihin. Tärkeää on uskoa siihen, että pienillä valinnoilla ja omilla kulutustottumuksilla voi vaikuttaa.

Myös yritykset voivat vaikuttaa omilla valinnoillaan

Luonkos ekokosmetiikan ja Hope Fund päästökompensaatiopalvelun yhteistyö on yhteistä hyvän tekemistä yhteisestä arvopohjasta ponnistaen: Vahva halu vaikuttaa paikallisyhteisöjen arkeen Hope Fundin kohdemaissa ja tarjota ilmasto-oikeuden mukaisia tuotteita ja palveluita yrityksille ja kuluttajille.  Arjen pienillä valinnoillamme on yhteys koko maapalloon hyvinvointiin ja ilmastoystävällisemmän maailman rakentamiseen. Kun uskotaan valoisampaan tulevaisuuteen ja mahdollisuuksiin vaikuttaa, syntyy hulluja ideoita ja ajatuksia, joista sitten jalostuu onnistuneita innovaatioita.

Jaa kirjoitus

Kaikki referenssitekstit

Mitä yritys odottaa Hope Fundilta?

26.8.2019

Jos tuntee olonsa syyllistetyksi ja kokee että toivo on mennyt, ajattelee helposti miksi enää näkisi…

Lue lisää

Metsä on meille tärkeä

19.8.2019

Meille suomalaisille metsä on kansallismaisemaa, tarinoiden maisema, paikka rauhoittumiselle ja tulonlähde. Metsien hyödyntäminen ei kuitenkaan…

Lue lisää

Ole oma itsesi

12.8.2019

Luonkos luonnonkosmetiikkabrändin ja Hope Fundin yhteistyön juuret ovat yhteisissä arvoissa. Rehellisyys ja vastuullisuus ovat ohjenuoria…

Lue lisää