Oikeudenmukainen ja
yhteisöpohjainen ilmastorahasto

Hope Fund tarjoaa teille mahdollisuuden kompensoida organisaationne päästöt kestävästi ja vaikuttavasti. Rahastomme kautta yrityksesi tai yhteisösi voi olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta ja auttaa paikallisyhteisöjä sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin.

Ihmisoikeus-
perustaisuus

Hope Fundin työ on
ihmisoikeusperustaista.

Yhteisö-
pohjaisuus

Hope Fundin kehitys-
yhteistyöhankkeet
ovat yhteisöpohjaisia.

Ilmasto-
oikeuden-
mukaisuus

Vähiten vastuussa
olevat kärsivät ilmaston-
muutoksesta eniten.

bennett-tobias-1296956-unsplash

Luotettava ja helppo tapa kompensoida päästöt

Hope Fund on helppokäyttöinen ja luotettava tapa yrityksellenne tai yhteisöllenne itsemäärittelemienne päästöjen, kuten lentomatkustuksesta koituvien päästöjen, kompensointiin. Hope Fundin kautta organisaationne on edelläkävijä ja osa muutosta kestävämmän maailman puolesta. Voitte vaikuttaa kymmenientuhansien ihmisten elämään kestävällä tavalla, kun maapallon hiilinielut kasvavat, ilmasto-osaaminen lisääntyy ja ruokaturva paranee. Koska olemme toimineet hankkeidemme toiminta-alueilla jo pitkään, voitte luottaa, että päästökompensaationne toteutetaan lupaamallamme tavalla ja apu menee sinne, missä sitä tarvitaan.

Tuomme myös teille vastuullisuusmarkkinointia toivomallanne tavalla. Jokainen kompensaatiotarjous rakennetaan yhteistyössä kanssanne ja teidän tavoitteitanne ajatellen. Saatte meiltä todistuksen siitä, että kompensoitte esimerkiksi lentämisestä, autoilusta tai rakennusten lämmittämisestä aiheutuneet päästöt kauttamme. Tekemällä yhteistyötä Hope Fundin kanssa voitte rakentaa entistä arvostetumpaa brändiä ja tavoittaa uusia kohderyhmiä. Räätälöimme yhdessä kokonaisuuden, josta kaikki osapuolet aidosti hyötyvät.

Lähde siis mukaan sijoittamaan oikeudenmukaisemman ja kestävämmän maailman puolesta. Liity mukaan Hope Fundiin.

Eromme muihin rahastoihin on työn oikeudenmukaisuus, pitkäjänteisyys ja yhteisölähtöisyys.