En rättvis och samhällsbaserad klimatfond

Hope Fund erbjuder er möjligheten att på ett hållbart sätt kompensera de utsläpp som er organisation orsakar. Via vår fond kan ert företag eller er organisation vara med och bekämpa klimatförändringarna och hjälpa lokala samhällen att anpassa sig till konsekvenserna av klimatförändringarna.

Människo-
rättsbaserad

Hope Funds arbete

är människorätts-
baserat.

Samhälls-
baserad

Hope Funds utvecklings-
samarbetsprojekt är
samhällsbaserade.

Klimaträttvis

De som minst bidragit
till klimatförändringarna
är de som lider mest.

bennett-tobias-1296956-unsplash

Ett enkelt och pålitligt sätt att kompensera utsläpp

Via Hope Fund kan ert företag eller er organisation på ett lätt och pålitligt sätt kompensera  utsläppen från t.ex. flygresor eller bilresande. Via Hope Fund kan er organisation vara en föregångare i kampen mot klimatförändringarna. Ni kan på ett hållbart sätt påverka livet för tiotusentals människor, då kolsänkorna växer, klimatmedvetenheten ökar och tillgången till mat förbättras. Eftersom vi redan jobbat länge i många länder, kan ni lita på att klimatkompenseringen förverkligas som vi lovat och att hjälpen går dit där den bäst behövs.

Vi hjälper er också med ansvarsfull marknadsföring på det sätt ni önskar. Klimatkompenseringen görs i samarbete med er och enligt era målsättningar. Ni får ett intyg från oss på att ni kompenserar till exempel era flygresor, bilkörande eller uppvärmningskostnader. Genom att samarbeta med Hope Fund kan ni bygga ett ännu mer uppskattat varumärke och nå nya målgrupper. Tillsammans skräddarsyr vi en helhet där alla parter gynnas på riktigt.   

Kom med och investera i en mera hållbar och rättvis värld.  

Vi skiljer oss från andra klimatfonder på grund av att vårt arbete är rättvist, långsiktigt och samhällsbaserat.