Skip to content

Tutustu Felmin toimintaan

Felm eli Suomen Lähetysseura on suomalainen kansalaisjärjestö, joka täyttää tänä vuonna 160 vuotta. Felm elää ajassa ja huomioi maailmantilanteen. Haluamme ottaa osaa ilmaston puolesta tehtävään työhön. Ilmastonmuutoksen vastainen työ on avainasemassa siinä, miten ihmisoikeudet toteutuvat eri puolilla maailmaa.

_DSC0789

100 vuoden kehitysyhteistyökokemus

Olemme tehneet kehitysyhteistyötä jo yli 100 vuota ympäri maailmaa. Vuonna 2018 teimme kehitysyhteistyötä 12 maassa Aasiassa, Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Työmme ytimessä ovat oikeudenmukaisuus, toivo ja kaikkein heikoimmassa asemassa olevien tukeminen.

Olemme työssämme nähneet, miten ilmastonmuutos käytännössä ihmisten elämään vaikuttaa. Siksi ilmasto- ja ympäristötietoisuus ovat olleet jo pitkään osa työtämme ja olemme auttaneet yhteisöjä ympäri maailmaa ilmastonmuutoksen vaikutuksiin sopeutumisessa.

Luotettava toimija

Kaikki Felmin työ tapahtuu yhdessä kumppanijärjestömme kanssa. Ulkoisissa, puolueettomissa arvioinneissa Felm on arvioitu luotettavaksi toimijaksi. Toiminnassa noudatetaan hyvän hallinnon käytäntöjä. Työ suunnitellaan, toteutetaan ja arvioidaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Myös Hope Fundin varojen sijoittamista seurataan tarkasti. Mukana olevat yritykset ja seurakunnat saavat säännöllisesti tietoa siitä, miten rahat on käytetty. Päivitämme tietoa hankkeiden etenemisestä säännöllisesti myös nettisivuille.

Toimintaamme on rahoitettu aiemmin niin ulkoministeriön, seurakuntien kuin yksityisten lahjoitusten kautta. Hope Fund on uusi toiminnan muoto, jonka kautta haluamme tarjota osaamisemme yritysten käyttöön ja auttaa niitä kompensoidaan päästönsä eettisesti.

Liity siis mukaan sijoittamaan paremman maailman puolesta!

_DSC1085