Skip to content

Oikeudenmukainen ja yhteisöpohjainen ilmastorahasto

Hope Fund tarjoaa yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden kompensoida päästöt kestävästi ja vaikuttavasti. Hope Fund -ilmastorahaston kautta organisaationne voi olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta ja auttaa paikallisia yhteisöjä sopeutumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin.

Ihmisoikeus-
perustaisuus

Hope Fundin työ on
ihmisoikeusperustaista.

Yhteisö-
pohjaisuus

Hope Fundin kehitys-
yhteistyöhankkeet
ovat yhteisöpohjaisia.

Ilmasto-
oikeuden-
mukaisuus

Vähiten vastuussa
olevat kärsivät ilmaston-
muutoksesta eniten.

Matkustuslaskuri

Hope Fundin laskuri tarjoaa yksityisille, yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden kompensoida matkustamisesta aiheutuvat päästöt.

Yhteistyötarinat

Miten yritys hyötyy kierto- ja jakamistaloudesta?

Marko Tyynelä Solvomatesta esittelee miten SolvoApp toimii. Tapasimme Alihankintamessuilla ...

Ajankohtaista

Puhetta aiheesta ARVOPOHJAINEN YRITTÄJYYS KÄYTÄNNÖSSÄ – Torstaina 10.10.

TULEVAISUUDEN VALINTOJA - KESTÄVÄÄ TULEVAISUUTTA RAKENTAMASSA Keskustelutilaisuus Suomen Lähetysseurantiloissa, ...
bennett-tobias-1296956-unsplash

Luotettava ja helppo tapa kompensoida päästöt

Hope Fund on helppokäyttöinen ja luotettava tapa yrityksellenne tai yhteisöllenne itse määrittelemienne päästöjen, kuten lentomatkustuksesta koituvien päästöjen, kompensointiin. Hope Fundin kautta organisaationne voi olla edelläkävijä ja osa muutosta kestävämmän maailman puolesta. Rahaston kautta vaikutetaan tuhansien ihmisien elämään kestävällä tavalla: maapallon hiilinielut kasvavat, ilmasto-osaaminen lisääntyy ja ruokaturva paranee. Olemme toimineet hankkeidemme toiminta-alueilla jo pitkään. Työskentelemme oikeudenmukaisesti, pitkäjänteisesti ja yhteisölähtöisesti. Apu menee sinne, missä sitä tarvitaan.

Vastuullisuusmarkkinointia toivomallanne tavalla

Tarjoamme teille myös vastuullisuusmarkkinointia. Jokainen kompensaatiotarjous rakennetaan yksilöllisesti kanssanne ja tavoitteitanne ajatellen. Saatte meiltä todistuksen siitä, että kompensoitte esimerkiksi lentämisestä, autoilusta tai rakennusten lämmittämisestä aiheutuneet päästöt kauttamme. Hope Fundin kautta voitte rakentaa entistä arvostetumpaa brändiä ja tavoittaa uusia kohderyhmiä. Räätälöimme yhdessä kokonaisuuden, josta kaikki osapuolet hyötyvät.

Lähde siis mukaan sijoittamaan oikeudenmukaisemman ja kestävämmän maailman puolesta. Liity mukaan Hope Fundiin.

vastuullisuusmarkkointi